Lock
Facebook Twitter

Alumnit

Turun Lääketieteenkandidaattiseuran alumnitoiminta aloitettiin vuonna 2016 ylläpitämään TLKS-henkeä ja tarjoamaan valmistuneille entisille seuralaisille ainutlaatuisia elämyksiä. Tänä vuonna etenemme suunnittelusta toteutukseen!

Sinulla on tilaisuus liittyä TLKS-Alumnien kannatusjäseneksi. Vuosimaksuun sisältyy kotiin toimitettuna seuran perinteikäs tiedotuslehti Booster sekä mahdollisuus osallistua ainutlaatuisiin tapahtumiin, kuten syksyn alumnisitseille Tivolilla ja keväisin alumnien omaan Speksinäytökseen. Kehitämme, lisäämme ja vakiinnutamme toimintaa vuosi vuodelta, ja tähän liittyen toivotamme kaikki ideat ja ajatukset tervetulleiksi.
Jäsenyys TLKS-Alumneissa maksaa 40,00 euroa vuodessa. Jos olet halukas liittymään jäseneksi saadaksesi mainiot edut ja ylläpitämään linkkiä nykyisiin lääketieteen opiskelijoihin ja rakkaaseen seuraamme, liity alumnijäseneksi.

Jos olet kiinnostunut alumnitoiminnan kehittämisestä, olet lämpimästi tervetullut mukaan työryhmäämme rakentamaan entistä parempaa ja monipuolisempaa alumnitoimintaa!

Kiinnostuitko TLKS:n alumnitoiminnasta?

Ota yhteyttä seuran alumnitoiminnasta vastaavaan:

Simo Nuuttila

Alumnityöryhmän puheenjohtaja

TLKS Pääsihteeri

scgnuu (at) utu.fi

Turun terveystoimi SatSHP-Satasairaala Speksi 2019 Mehiläinen