Lock
Facebook Instagram

NLY:n kesäsaunat 2019!

 

Nuorten Lääkärien Yhdistyksen Turun paikallisosasto saunoo jälleen ensi kesänä kesä-,  heinä- ja elokuun ensimmäisinä torstaina eli 6.6., 4.7. ja 1.8.! NLY:n toiminta on helposti lähestyttävää ja mukavaa tekemistä kollegoiden kanssa. Kesäsaunat ovat matalan kynnyksen tapahtumia ja saunalle on helppo tulla tutustumaan NLY:n toimintaan ja toimijoihin rennossa meiningissä! Kesäsaunalla vaihdetaan kuulumisia kesän töistä tai lomista sekä ihan mistä tahansa, mikä mieleen kulloinkin juolahtaa!

NLY toivottaa kaikki kandit kurssiasemaan katsomatta tervetulleiksi saunan lauteille! Jos siis vietät kesäsi Turun seudulla, tule ihmeessä seuraamaan johtokunnan kokousta tai hyppää vain löylyihin ja pulahda saaristomeren syleilyyn!

Saunojen sijainti tarkentuu maaliskuun aikana.

Osallistu Fb-tapahtuman eri päivämääriin niin osaamme varata riittävästi makkaraa, muuta naposteltavaa ja virvokkeita! Jos unohdit ilmoittautua, ei sekään ole niin vakavaa, mukaan vaan!

https://www.facebook.com/events/548331995688671

Lisätiedot: NLY Turun paikallisosaston tapahtumavastaavat Timo Suomi (tijsuo (at) utu.fi; 040 824 2590) tai Tapani Strander (titastr (at) utu.fi)

 

OP Terve Media Laatupäivystys