Lock
Facebook Instagram

Tyte – Tyy Terveeksi

Seuran ääntä Turun yliopiston ylioppilaskunnan (TYY) edustajistossa käyttää lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden sitoutumaton edustajistoryhmä TYY Terveeksi.

Edustajisto on TYYn ylin päättävä elin, johon valitaan vaaleilla kahden vuoden välein 41 edustajaa. Edustajisto päättää ylioppilaskunnan linjauksista päättämällä talousarviosta (paljonko rahaa esim. henkilöstölle tai YTHS:lle annetaan) sekä toimintasuunnitelmasta. Tämän lisäksi edustajisto mm. valitsee opiskelijaedustajat yliopiston toimielimiin ja päättää ylioppilaskunnan jäsenmaksusta. Yksittäisen edustajiston jäsenen vastuu on suuri, minkä takia hyvä medisiinariedustus edustajistossa on erittäin tärkeää.

TYY Terveeksi, tuttavallisemmin TyTe, on medisiinarijärkeä käyttävä vaalilista, johon kuuluu lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoita. TyTe on poliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä, jonka ajamista asioista päättävät tyteläiset itse.

TyTen tekemisiä ja ajatuksia voit seurata ryhmän sivuilta.

Edustajistoryhmä

TyTellä on kaudella 2018-2019 seitsemän paikkaa edustajistossa ja ryhmäpuheenjohtajana toimii tällä hetkellä Olli Haapala apunaan vararyhmäpuheenjohtaja Tapani Strander.

Duodecim Mediuutiset SatSHP-Satasairaala