Lock
Facebook Instagram

Tivoli avattu taas!

Tivoli on taas auki. Seuran hallituksen päätöksellä sisäänottorajoitus 150 henkilöä. Istumapaikkojen verran siis.

Tämä muistoksi jääköön:

Moni asia on koronan vuoksi peruttu ja sitäkin useammin järjestelty uudestaan. Suomen hallitus esittää huomenna valmiuslain käyttöönottamista. Osa tätä 19 kohdan päätöstä on, että:

”Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.”

TLKS hallitus menettelee viranomaisohjeiden mukaisesti ja on tänään päättänyt sulkea Tivolin. Kaikki tapahtumat perutaan 13.4. asti. Tämän jälkeen tilanne jatkuu toistaiseksi ja jo varatut tapahtumat perutaan, mikäli tilanne siltä näyttää. Luultavaa on, että Tivoli pysyy loppukevään kiinni kokonaan.

Toimikunnille ja kaijoille käytössä ollut turvajärjestelmän koodi on poissa käytöstä. Mikäli jonkun tarvitsee Tivolilla käydä tänä valitettavana aikana olkaa ensisijaisesti yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Helsingin kaupunki Laatupäivystys Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue