Lock
Facebook Instagram

Too Much Medicine challenge

Hae mukaan Too Much Medicine Challengeen!

Oletko kiinnostunut lääketieteestä? Entä ylilääkitsemiseen ja ylidiagnosointiin liittyvistä ongelmista? Haluatko kehittää ratkaisuja näihin haasteisiin? Hae mukaan Too Much Medicine Multidisciplinary Challenge -tapahtumaan!

MITÄ?
Helsingissä järjestettävän Too Much Medicine -tapahtuman tavoitteena on kehittää uusia ratkaisuja, joilla ihmiset saadaan ymmärtämään, ettei enemmän lääketiedettä ole aina heille hyväksi. Liiallinen lääketiede aiheuttaa ongelmia monilla eri lääketieteen aloilla ja siihen liittyvät esimerkiksi sairauden määritelmien muokkaaminen, indikaatioiden laajentaminen sekä tutkimustulosten valikoiva julkaiseminen.

Too Much Medicine Multidisplinary Challenge koostuu työpajaviikonlopusta, pitch-koulutuksesta, ratkaisuja esittelevästä showcase-tapahtumasta ja elokuussa Helsingissä järjestettävästä Too Much Medicine XXIX Paulo Foundation International Medical Symposiumista.

Too Much Medicine Multidisciplinary Challengeen osallistujiksi haetaan eri alojen opiskelijoita. Tiimeihin tarvitaan tietysti lääketieteen opiskelijoita, mutta koska ongelma koskettaa muitakin aloja kuin lääketiedettä, kaipaamme mukaan opiskelijoita kaikilta aloilta! Taustasi voi olla yhtä hyvin lääketieteessä, yhteiskuntatieteissä, luonnontieteissä kuin millä tahansa muulla alalla.

Challenge-tapahtuman kieli on englanti, ja sen järjestävät yhdessä Too Much Medicine Symposio ja Helsingin yliopiston yrittäjyysyhteisö Helsinki Think Company.

MILLOIN?
14.–15.4 Työpajaviikonloppu Terkko Health Hubissa Meilahdessa
18.4. Pitch-koulutus Terkko Health Hubissa
24.4 Showcase-tapahtuma Tiedekulman Loungessa
15.–17.8 Too Much Medicine Helsinki Symposium Kalastajatorpalla

MIKSI?
Pääset ratkomaan todellista, polttavaa ongelmaa monitieteisessä tiimissä. Saat uusia näkökulmia ja opit uutta, sekä pääset osallistumaan design thinkingiin ja yhteiskehittämiseen perustuvaan työpajaan, joka avaa uusia ideoinnin ja tekemisen tapoja.

Pääset lisäksi osallistumaan vapaaehtoisena muutamien tuntien työpanoksella Too Much Medicine Symposioon kaikkina kolmena päivänä. Kyseessä on kansainvälisesti merkittävä eksklusiivinen tapahtuma, jossa puhujina on aiheen huippuasiantuntijoita ympäri maailmaa.

MITEN HAEN?
Hae mukaan 6.4. mennessä:
thinkcompany.fi/toomuch

Lisätietoja myös Facebook-eventissä:
https://www.facebook.com/events/1999789223620312/

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki Duodecim