Lock
Facebook Twitter

Booster

Booster on Turun Lääketieteenkandidaattiseuran jäsenlehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lisäksi kesällä lähetetään kaikille tiedekuntaan lääketieteen ja hammaslääketieteen koulutusohjelmiin hyväksytyille tervetuliaisnumerona Info-Booster. Vuoden varrella ilmestyy myös pari erikoisnumeroa eri tahojen kokoamana. Boosterin tavallinen levikki on n. 1000 kpl sisältäen kaikki jäsenemme, joiden lisäksi lehti menee tiedekuntamme useille professoreille ja kliinikoille sekä sisarseurojemme hallituksille. Boosterin merkittävimpänä tehtävänä on ollut toimia TLKS:n toimikuntien ja työryhmien tiedotuskanavana, mutta lisäksi lehdessä julkaistaan iso joukko kandiseuralaisten tekemiä muunkinlaisia kirjoituksia ja piirroksia.

Toimitus

Päätoimittaja:  Janica Nordling (jaotno)
Taittaja: Juho Tuure (juostu)
Markkinointi- ja talousvastaava: Helmi Kiviranta (hamkiv)
Yhteystiedot: (suluissa oleva tunnus) (at) utu.fi

Toimittajat: Aapo Kaipiainen, Aaro Tarvainen, Ari Kuusela, Erik Wistrand, Joonas Peltonen,  Juho Tuure, Kristiina Karikko, Leo Alho, Markus Niinistö, Miina Koskela, Onni-Pekka Simola, Paula Tiitta, Santeri Anttila, Siiri Niittynen, Tatu Han,  Tero Ohrankämmen, Venla Soini

Boosteriin kirjoittaminen

Kuka tahansa seuran jäsen voi kirjoittaa tai piirtää Boosteriin. Kynään voi tarttua vaikka heti ja esitellä tuotostaan seuraavassa kokouksessa. Pelkkä ilmoitus kirjoittamiseen ryhtymisestä ja aiheesta päätoimittajalle riittää. Päätoimittajan harkinnan varaan jää se, julkaistaanko kyseinen hengentuotos, mutta käytännössä harvoin päätoimittajalle esitelty on jäänyt pöytälaatikkoon makaamaan.
Booster kokoustaa noin viikkoa ennen jokaisen lehden deadlinea, ja näihin kokouksiin tulee kutsu seuran sähköpostilistalle. Kokouksiin ovat erittäin tervetulleita kaikki kandiseuralaiset. Kokouksissa rupatellaan mukavia maailmanmenosta ja ideoidaan yhdessä tulevaa lehteä. Mikäli ei pääse paikalle, ideoista ja ajatuksista voi myös kertoa ottamalla yhteyttä Boosterin toimitukseen.
Tervetuloa tekemään lehteä!

Boosterissa mainostaminen

Boosterissa mainostaminen takaa näkyvyyden isolle joukolle Turun lääkäriopiskelijoita. Booster julkaistaan harmaasävyisenä ja myös siinä julkaistavat mainokset painetaan joitakin erikoisnumeroissa olevia poikkeuksia lukuunottamatta harmaasävyisinä. Etu- ja takakansi ovat nelivärisiä. Takakansi ja etu- ja takasisäkannet ovat täten erityisen hyviä paikkoja saada näkyvyyttä. Boosterin sivun koko on 170mm x 240mm.
Mainosasioissa kannattaa ottaa ensisijaisesti yhteyttä Boosterin taloudenhoitajiin, mutta myös päätoimittaja vastailee kysymyksiin mielellään. Taloudenhoitajat myyvät myös mainoksia kahdesti vuodessa ilmestyvään osoiteluetteloon.

Markkinointi- ja talousvastaava: Helmi Kiviranta (hamkiv)

Etukansimainos 1000€
Takakansimainos 500€
Etusisäkansimainos 450€
Takasisäkansimainos 450€
Keskiaukeamamainos 700€
Koko sivun mainos 300€
Puolen sivun mainos 250€
1/4 sivun mainos 150€

Suuremmissa ja pidemmissä sopimuksissa voidaan hinnasta neuvotella erikseen.

 

Medi Apu Kuntarekry Duodecim