Lock
Facebook Instagram

Booster

Booster on Turun Lääketieteenkandidaattiseuran jäsenlehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lisäksi kesällä lähetetään kaikille tiedekuntaan lääketieteen ja hammaslääketieteen koulutusohjelmiin hyväksytyille tervetuliaisnumerona Info-Booster. Vuoden varrella ilmestyy myös pari erikoisnumeroa eri tahojen kokoamana. Boosterin tavallinen levikki on n. 1000 kpl sisältäen kaikki jäsenemme, joiden lisäksi lehti menee tiedekuntamme useille professoreille ja kliinikoille sekä sisarseurojemme hallituksille. Boosterin merkittävimpänä tehtävänä on ollut toimia TLKS:n toimikuntien ja työryhmien tiedotuskanavana, mutta lisäksi lehdessä julkaistaan iso joukko kandiseuralaisten tekemiä muunkinlaisia kirjoituksia ja piirroksia.

Voit lukea vanhoja lehtiä intra-osiosta kirjauduttuasi.

Toimitus

Päätoimittaja: Antti Elomaa (aoelom)
Taittaja: Satu Westerholm (samwes)
Markkinointi- ja talousvastaava: Silja Vastera (ssvast)
Yhteystiedot: (suluissa oleva tunnus) (at) utu.fi

Toimittajat: AARO TARVAINEN, EMMA SIRÉN, NEA SÖDERBLOM, OSKARI RUONAMO, OTTO SOVA, VILMA KUVAJA

Boosteriin kirjoittaminen

Kuka tahansa seuran jäsen voi kirjoittaa tai piirtää Boosteriin. Kynään voi tarttua vaikka heti ja esitellä tuotostaan seuraavassa kokouksessa. Pelkkä ilmoitus kirjoittamiseen ryhtymisestä ja aiheesta päätoimittajalle riittää. Päätoimittajan harkinnan varaan jää se, julkaistaanko kyseinen hengentuotos, mutta käytännössä harvoin päätoimittajalle esitelty on jäänyt pöytälaatikkoon makaamaan.
Booster kokoustaa noin viikkoa ennen jokaisen lehden deadlinea, ja näihin kokouksiin tulee kutsu seuran sähköpostilistalle. Kokouksiin ovat erittäin tervetulleita kaikki kandiseuralaiset. Kokouksissa rupatellaan mukavia maailmanmenosta ja ideoidaan yhdessä tulevaa lehteä. Mikäli ei pääse paikalle, ideoista ja ajatuksista voi myös kertoa ottamalla yhteyttä Boosterin toimitukseen.
Tervetuloa tekemään lehteä!

Boosterissa mainostaminen

Boosterissa mainostaminen takaa näkyvyyden isolle joukolle Turun lääkäriopiskelijoita. Booster julkaistaan värillisenä ja myös siinä julkaistavat mainokset painetaan joitakin erikoisnumeroissa olevia poikkeuksia lukuunottamatta värillisinä. Boosterin sivun koko on 170mm x 240mm.
Mainosasioissa kannattaa ottaa ensisijaisesti yhteyttä Boosterin taloudenhoitajaan, mutta myös päätoimittaja vastailee kysymyksiin mielellään. Taloudenhoitaja myy myös mainoksia kahdesti vuodessa ilmestyvään osoiteluetteloon.

Markkinointi- ja talousvastaava: Silja Vastera (silja.s.vastera@utu.fi)

Etukansimainos 1000€
Takakansimainos 600€
Etusisäkansimainos 500€
Takasisäkansimainos 500€
Keskiaukeamamainos 750€
Koko sivun mainos 450€
Puolen sivun mainos 250€
1/4 sivun mainos 150€

Suuremmissa ja pidemmissä sopimuksissa voidaan hinnasta neuvotella erikseen.

Orion Duodecim Etelä-Karjalan hyvinvointialue