Lock
Facebook Instagram

Ohjelmatoimikunta

Ohjelmatoimikunnan eli OTK:n tehtävänä on järjestää koko kandiseuran yhteisiä juhlia ja toimittaa seuran Vuosijulkaisu keväisin. Seuran isäntä ja emäntä luotsaavat toimikuntaa ja yleensä edustavat kandiseuraa sisarseurojen juhlissa.

OTK:n suurimpana tehtävänä on järjestää seuran vuosijuhlat eli Proffajuhlat, jotka perinteisesti ovat yhdet Suomen hienoimmista! Proffajuhlia juhlitaan seuraavaksi huhtikuussa 2023. Proffikset ovat ainutlaatuinen yhdistelmä arvokasta akateemista iltajuhlaa ja seuraavan päivän hulluttelua. Enemmän tietoa juhlista löytyy juhlijan oppaasta.

OTK järjestää myös Turun Lääketieteenkandidaattiseuran perinteisen Wappubrunssin Tivolilla vappuaattona, joka tunnetusti antaa hyvän startin vapunviettoon.

Keväisin ohjelmatoimikunta järjestää viimeisenä voiteluna ennen kesän amanuenssuureja ja lääkärinsijaisuuksia suositun Kesäkandin kertauskurssin yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

Pikkujouluja vietetään marras-joulukuun vaihteessa. Tällöin myös nuoren medisiinarin syyslukukausi sekä koko vuoden opiskelupunnerrukset lähenevät loppuaan. Samaan aikaan, kun talvi pyrkii ottamaan niskalenkkiä syksyn tuulista ja tuiskuista, iskee OTK vastaan pikkujouluilla, joissa toisinaan nähdään myös pikkujouluspeksi.

Virkailijainvaihtokaronkassa eli VVK:ssa on aika hetkeksi jättää tointen hoitaminen vähemmälle ja keskittyä sen sijaan niiden vaihtamiseen, toki asiaankuuluvin menoin. Täällä kohotetaan maljoja kuluneena vuonna ansioituneille seura-aktiiveille ja toivotetaan tervetulleiksi uudet luottamushenkilöt.

Toimintaamme on mahdollista päästä mukaan ensimmäisenä opiskeluvuotena olemalla aktiivinen ja tutustumalla muihin toimikuntalaisiin! Uudet jäsenet valitaan yleensä marraskuun aikana.

Ohjelmatoimikunta pitää järjestämiensä tapahtumien osallistujista lukua järjestelyjen sujuvoittamiseksi. Rekisteriselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Ohjelmatoimikunnan kokoonpano

Seuran isäntä, toimikunnan puheenjohtaja: Eeli Aavasalo
Seuran emäntä: Sanni Lehto
Seremoniamestari: Rolle Halonen

Apuisännät: Jesse Järvinen, Konsta Piironen, Veikko Sainio
Apuemännät: Jasmin Koskiniatis, Tilda Hovi, Anna Hakkarainen, Riikka Veivo
Koko ohjelmatoimikunta: Maria Kilgast, Linnea Virolainen, Aleksi Jokela, Henri Hellgrén, Johanna Kääriä, Sanni Lehto, Eeli Aavasalo, Eero Heinonen, Tilda Hovi, Jasmin Koskiniatis, Jesse Järvinen, Rolle Halonen, Anna Hakkarainen, Riikka Veivo, Konsta Piironen, Veikko Sainio, Sofia Sourander, Kia Koskinen, Niklas Bärlund, Topias Tuomola, Eero Meri, Iikka Rajala, Eveliina Kylliö, Erika Ventelä, Elina Heinonen

Duodecim Etelä-Karjalan hyvinvointialue Helsingin kaupunki