Lock
Facebook Instagram

Speksikuunnelma on täällä!

Nyt speksikuunnelma myös kuunneltavissa Soundcloudissa!

Turun Lääketieteenkandidaattiseuran Speksi on täällä taas! 21-vuotias spektaakkelimme seikkailee tänä vuonna, ensimmäistä kertaa tietokoneiden ruudulla, 1800-luvun Pariisissa!

Eletään vuotta 1888, Pariisissa kohisee. Eiffelin tornista on tulossa maailman korkein rakennus ja johdattaa Pariisia uuteen aikaan. Nuori rakennusmies Suomesta, Kustaa, on tullut uuteen maahan ystävänsä Maurin kanssa rakentamaan tornia, ja etsimään hieman jännitystä elämäänsä. Pariisissa Kustaata odottavatkin pöyhkeät hameet yläluokkaisilla neitosilla sekä teräväksi vahatut viikset muodikkailla miehillä, unohtamatta tietenkään kabareeta! Pariisin romanttinen ilmapiiri vaihtuu kuitenkin närään, kun Eiffelin tornin rakennustyömaalla paljastuu jotain hämärää. Kustaan on tehtävä ratkaisu rakkauden ja ihmishenkien välillä!

Tule ottamaan selvää, miksi speksimme vetää katsomot täyteen vuodesta toiseen, tänä vuonna digitaalisesti kuvitetun kuunnelman muodossa! Luvassa koko illan show täynnä näyttelijöiden loistosuorituksia, timanteiksi hiottuja tansseja sekä tietysti legendaarinen Speksiäbändi!

Speksikuunnelman ”Ei muistella pahalla” ensiesitys oli Youtubessa 1.5., ja nyt sinullakin on mahdollisuus päästä se kokemaan!

Halutessasi voit tukea Speksiämme tänäkin vuonna myös rahallisesti ostamalla kannatuslipun kiitosvideolla TLKS Shopista.

Fimlab OP Laatupäivystys