Lock
Facebook Instagram

Turun Lääketieteenkandidaattiseura

Yleistä seurasta

Turun Lääketieteenkandidaattiseura ry on Turun yliopiston lääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö. TLKS on perustettu vuonna 1946, jäseniä seuralla on tällä hetkellä yli 900.

TLKS tarjoaa jäsenilleen elämyksiä, edunvalvontaa ja palveluita. Seuran toiminnan tarkoituksena on yhdistää medisiinarit aktiiviseksi ja kollegiaaliseksi yhteisöksi opiskeluvaiheessa sekä valmistumisen jälkeenkin.

Seuran toimisto sijaitsee Turun yliopiston laitosrakennus Medisiina A:lla, jossa toimistonhoitaja päivystää arkisin 10-11 ja 12-14. Seuran omistama kerhohuoneisto Tivoli sijaitsee Uudenmaankadulla. Tivolilla järjestetään juhlia, keskusteluiltoja, kokouksia sekä muuta jäsentoimintaa.

TLKS:n tiedotuslehti, Booster, ilmestyy viitisen kertaa vuodessa. Booster tarjoaa tietoa ajankohtaisista asioista sekä seuran jäsenille mahdollisuuden julkaista omia kirjoituksiaan. Booster jaetaan jäsenistölle ilmaiseksi ja se on luettavissa myös verkkolehtenä.

Seuran toiminnan rungon muodostavat ylimpänä päättävänä elimenä neuvosto, hallitus, lukuisat virkailijat ja työntekijät sekä toimikunnat ja harrastekerhot. Turun Lääketieteenkandidaattiseura on Turun yliopiston ylioppilaskunnan järjestö sekä Suomen Medisiinariliiton jäsen.

 

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue Laatupäivystys OP