Lock
Facebook Instagram

Jäsenpalvelu

Jäsenpavelutoimikunta on yksi seuran kymmenestä toimikunnasta. Jäsenpalvelutoimikunnan tavoitteena on järjestää ikimuistoisia tapahtumia ja luoda vastapainoa opiskelun lomaan. Jäsenpalveluista vastaa jäsenpalveluministeri apunaan Jäsenpalvelutoimikunta eli tutummin JPTMK.

Tapahtumia löytyy aina Kandiseurakarnevaaleista suurempiin poikkitieteellisiin bileisiin. Turun ulkopuolelle suuntaamme esimerkiksi kaikkien lääkisten superristeilylle ja Medixeille, jotka kukin lääkis järjestää vuorollaan omalla paikkakunnallaan. Järjestämme vuoden aikana useita poikkitieteellisiä tapahtumia yhteistyössä muun muassa kyltereiden (TuKY) ja oikkareiden (Lex) kanssa, joista isoimpina ovat Back 2 School –bileet aina lukukausien alkamisen aikaan.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään uutta sekä parantamaan jo perinteisiä tapahtumiamme. Kehitysideoita, ruusuja ja risuja voit laittaa osoitteeseen jasenpalvelu(a)tlks.fi.

TLKS-tuotteet

Jäsenpalvelun vastuulle kuuluvat myös erilaiset TLKS-tuotteet. Tällä hetkellä voit hankkia itsellesi esimerkiksi TLKS-kangaskassin, -taskumatin ja -haalarimerkin. Tuotteita myydään seuran toimistolla sen aukioloaikoina sekä erikseen ilmoitettavissa tilaisuuksissa.

Pukukaapit

Kliinisiin opintoihin siirryttäessä jokainen opiskelija saa pukukaapin itselleen tai jaettavaksi toisen opiskelijan kanssa. Avaimen saa panttia vastaan oman vuosikurssin isännältä tai erillisen ohjeistuksen mukaan ja avaimet palautetaan ennen valmistumista. Mikäli kaapin kanssa ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä jäsenpalveluministeriin, jasenpalvelu(a)tlks.fi.

Fimlab Duodecim Orion 2 mainosta 2022