Lock
Facebook Instagram

Liikunta

Liikuntatoimikunnan tärkein tehtävä on järjestää erilaisia liikunnallisia tapahtumia kandiseuralaisille. Runsaaseen valikoimaan kuuluu jo kaikenlaista, yhtenä suosituimpana kurssienväliset turnaukset jalkapallossa ja salibandyssa. Lisäksi viime vuosina mukana on ollut erilaisia yksittäisiä tapahtumia itse järjestettynä tai yhteistyössä muiden tahojen kanssa kuten uintirieha Caribiassa, Curlingia ja tankotanssia. Erilaisia tapahtumia järjestetään kandiseuralaisten toiveiden ja ideoiden pohjalta! Seura tukee liikuntatoimikuntaa ja suurin osa tapahtumista on kandiseuralaisille ilmaisia tai alennettuun hintaan.

Liikuntatoimikunta koostuu kaikkien kurssien (LL & HLL) liikuntavastaavista. Kaikilla kurssilla on oma naisten ja miesten liikuntavastaava. Toimikuntaa johtaa liikuntasihteeri, joka on seuran vuosittain vaihtuva toimi. Toimikuntalaisten vastuualue on liikuntatapahtumien järjestäminen, valvominen ja tietenkin ihmisten värvääminen mukaan hauskoihin tapahtumiin!

Liikuntatoimikunnalla on tiivis yhteistyö TLKS:n oman urheiluseuran eli Functio Laesan kanssa, aiempina vuosina on esimerkiksi oltu katsomassa jalkapallon MM-karsintaotteluja. Lisäksi toimikunnan vastuulla on järjestää edustus erilaisissa poikkitieteellisissä tapahtumissa, kuten esimerkiksi oikeustieteilijöiden järjestämiin Wappusoutuihin. TLKS on niittänyt menestystä voittamalla soudut monena vuotena peräkkäin, ja perinne saanee jatkoa ensi vuonnakin.

Joka kevät kaikki Suomen lääketieteellisten tiedekuntien opiskelijat kerääntyvät yhdessä Medixeille eli MediOlympialaisiin mittelemään keskenään erilaisissa leikkimielisissä kilpailuissa. Mukaan pääsee 50 opiskelijaa kaikilta opiskelupaikkakunnilta: Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta ja Oulusta. Mukana on yleensä myös ollut kollegoita Ruotsista ja Virosta. Yhteensä kisoihin osallistuu hieman yli 250 lääketieteen opiskelijaa. Kisat kestävät koko viikonlopun, vähän kuin Proffisten sillis, mutta kestää pidempään. Kisat järjestetään äitienpäiväviikonloppuna, joten äidille kannattaa lähettää kukat postissa!

 

Functio Laesa

Functio Laesa ry on oma yhdistyksensä, mutta tiiviissä yhteistyössä kandiseuran liikuntatoimikunnan kanssa. Seura myös myöntää Functio Laesalle vuosittain avustusta. Functio Laesa liikuttaa seuralaisia mm. jääkiekon, salibandyn ja suunnistuksen merkeissä.

Jääkiekkojaos

Syys- ja kevätkausi maksetaan erikseen ja hinta riippuu pelaajamäärästä ja osallistumisesta Rento-sarjaan. Tällä hetkellä kevätkauden treeni- ja pelioikeuden saa kohtuullisella 160€:n hinnalla.
Jääkiekkojaoksen tavoitteena on tarjota vanhoille kiekkoilijoille mahdollisuus pelata aktiivisesti lätkää opintojen ohessa sekä antaa uusille innokkaille harrastajille tilaisuus päästä kehittymään lajissa ja nauttimaan legendaarisesta pukkaritunnelmasta. Kaikki ovat tervetulleita mukaan taitotasoon ja kokemukseen katsomatta.

Joukkueen omat sivut
Fanisivut

 

Salibandyjaos

Functio Laesa tarjoaa myös salibandyä. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen voidaksesi osallistua näille vuoroille, ja käymällä kokeilemassa edes kerran et menetä mitään.

Functio Laesa – salibandy
Functio Laesa tytöt

 

Oral Hammaslääkärit Aesculapius Mediuutiset