Lock
Facebook Twitter

Luukas-klubi

Luukas-klubi on TLKS:n kristillinen ryhmä, jonka juuret ulottuvat aina 70-luvulle saakka. Toimintamme ydin muodostuu säännöllisistä Luukas-illoista, joissa syvennymme illan teemaan yleensä jonkun vanhemman kollegan johdolla. Teemat käsittelevät erityisesti elämän, kristillisen uskon ja lääkäriyden peruskysymyksiä. Usein saamme kuulla myös kollegoiden elämäntarinoita eri erikoisaloilta, niin Suomesta kuin ulkomailta.

Luukas-iltojen lisäksi pureudumme lisäksi työssä ja opinnoissa kohtaamiimme eettisiin kysymyksiin In vivo –keskusteluilloissa. Järjestämme myös monipuolista rentoa ohjelmaa leffailloista metsäretkiin sekä tapaamme kristittyjä opiskelijakollegoitamme eri puolilta Suomea.

Tavoitteenamme on olla läsnä opiskelijaelämässä ja seuran toiminnassa, ja tuletkin varmasti tutustumaan toimintaamme rakkaalla Medisiinallamme sekä yhteisissä kandiseuran riennoissa!

Luukas-perhe toivottaa jokaisen medisiinarin ja dentistin lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaan. Pyrimme pitämään kynnyksen mahdollisimman matalana, rohkaisemaan ja tukemaan toinen toistamme lääkisopiskelun iloissa ja suruissa maailmankuvaan katsomatta!

Pysyäksesi toiminnasta ajan tasalla, pyydä klubin puheenjohtajalta kutsua sähköpostilistalle ja Facebook-ryhmään.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Jenni Korteniemi (jenni.s.korteniemi(a)utu.fi)  Varapuheenjohtaja Matleena Kolu (matleena.a.kolu(a)utu.fi)  Talousvastaava Mira Palmi (mira.t.palmi(a)utu.fi)

OP Duodecim 2020 Aesculapius